21 Ιουν 2014

Επαναδημοσίευση της πολιτικής παρέμβασης του Προέδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Στέφανου Τζουμάκα για τη διάλυση της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το κλείσιμο της ΕΡΤ.

1. Είναι πράξη αυθαίρετη, μιας πολιτικής μειοψηφίας στη χώρα από το μνημονιακό μπλοκ της ΝΔ, του μεταλλαγμένου διαπλεκόμενου ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, γνωστής και ως «αριστεράς» του συστήματος.

2. Η εν λόγω μειοψηφία θα εμφανίσει μια «νέα επιχείρηση δημόσιας τηλεόρασης» του μνημονιακού μπλοκ. Το εξαιρετικώς επείγον για τη μνημονιακή μειοψηφία, αποτελεί και η ανάγκη για μια «νέα» μνημονιακή τηλεόραση που θα έχει άμεση σχέση με τη στρατηγική της έντασης και χειραγώγησης μέσα στο εκλογικό σώμα, καθότι η χώρα θα εισέλθει σε παρατεταμένη εκλογική περίοδο που θα κριθούν πολλά. Και η μειοψηφία του μνημονιακού μπλοκ ξέρει ότι έχει απέναντι τη πλειοψηφία των πολιτών της χώρας.

3. Με το αυτόματο κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης θα πετάξουν στο δρόμο όλους τους εργαζόμενους με βάση το νεοφιλελεύθερο αντεργατικό μνημονιακό οπλοστάσιο και θα απολύσουν όλο το δυναμικό των σταθμών.

4 .Με επιλεκτικές επιλογές θα προσλάβουν ένα μέρος από τους απολυμένους με εργασιακό καθεστώς και τριτοκοσμικές αμοιβές της νέας ευτυχισμένης κα διασωθείσας πατρίδας. Οι υπόλοιποι στη στρατιά των ανέργων.

5. Η «ανανέωση» θα γίνει αξιοκρατικά και μνημονιακά, από υπηκόους και υποταγμένους της νέας δεξιάς και της εκφυλισμένης «κεντροαριστεράς».

6. Αξίζουν τη περιφρόνηση μας και την απομόνωση από κάθε αξιοπρεπή πολίτη. Γυρίζουμε τη πλάτη και τους περιμένουμε σε κάθε δράση και σε κάθε κάλπη. Για να τους καταστήσουμε οριστικά και αμετάκλητα ως μειοψηφία των αυθαιρεσιών σε βάρος του τόπου και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου